Opvang

Peutercentrum

Een peutercentrum is op een basisschool bedoeld voor kinderen vanaf twee en een half jaar. Voor kinderen is het vooral leuk; zij leren samenspelen met andere kinderen en doen allerlei activiteiten in de groep. Kinderen die een peutercentrum bezoeken wennen al aan de school en hebben straks minder moeite in groep 1 met de structuur en de dagelijkse activiteiten.

Rooster peutergroep 
Bij de Pijlstaart komen kinderen op de volgende dagdelen

Maandag 08.30-14.10
Dinsdag 08.30-14.10
Woensdag 08.30-14.10


Inschrijving 
Als u uw kind wilt inschrijven voor het peutercentrum kunt u contact opnemen met Spelenderwijs, Tel. 06 - 18 24 27 82 of binnenlopen bij het peutercentrum.

Buitenschoolse opvang

Op de Pijlstaart is ook buitenschoolse opvang georganiseerd door Ludens. De naam is Maanvis. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en vrijdag kan uw kind op school blijven en wordt uw kind opgevangen door medewerkers van Ludens tot 18.00u. In overleg is er ook BSO voor de studiedagen en in de vakanties.

Indien u gebruik wenst te maken van de BSO kan u dit doorgeven aan Ludens.
Telefoonnummer 030 - 256 70 70 of 06 - 34 55 02 51 of aanmelden via https://ludens.nl/buitenschoolse-opvang/

Daarnaast hebben wij een overeenkomst met Partou BSO (Alendorpstraat). De kinderen worden door de medewerkers van Partou op het schoolplein opgehaald, Partou brengt de kinderen naar de Alendorpstraat, daar zullen de kinderen blijven tot u als ouder uw kind ophaald.

Indien u gebruik wenst te maken van de Partou BSO kan u dit doorgeven aan Partou.
Telefoonnummer 030 - 2321800 of aanmelden via https://www.partou.nl/kinderopvang/utrecht/bso-alendorpstraat-7

In verband met personeelstekorten kunnen de BSO's in en rondom het centrum van Utrecht geen plek garanderen.