Aanmelden

Het kiezen van een basisschool is een belangrijk moment voor u als ouder/ verzorger.
De school wordt een belangrijk onderdeel van het leven van uw kind. U wilt daarom goed weten wat de visie van de school is. Vanuit welke gedachte wordt er onderwijs gegeven? Wat vindt de school belangrijk? Welke keuzes maakt de school?

Om uw kind aan te melden of kennis te maken met de school en antwoord te krijgen op bovenstaande vragen bent uw welkom om een afspraak te maken met Michiel Duffels, de schoolleider. In een persoonlijk gesprek zal hij informatie geven over de visie van de school en welke invloed dat heeft op het onderwijs. Ook krijgt u hier alle ruimte om vragen te stellen en zal er een rondleiding worden gegeven.

Er worden kijk- en informatieochtenden voor belangstellenden georganiseerd. De schoolleider zal in samenwerking met teamleden en ouders een presentatie geven. Daarna volgt een rondleiding. 

De kijk- en informatieochtenden

Vrijdag 27 september 201909.00 – 10.30 uur
Woensdag 15 januari 202009.00 – 10.30 uur
Woensdag 25 maart09.00 – 10.30 uur
Vrijdag 5 juni09.00 – 10.30 uur

 

 


Wij stellen het erg op prijs als u ons wilt laten weten wanneer u komt. Voor de eerstvolgende bijeenkomsten kunt u zich eenvoudig opgeven door een e-mail te sturen naar info.depijlstaart@ksu-utrecht.nl